donderdag 28 februari 2013

Huis te koop!

Ons huidige huis staat te koop, nu al weer bijna twee maanden. Eind vorig jaar is de fotograaf langs geweest om foto's te maken voor op funda. Wat een toestand zeg. Het blijkt wel dat ik veel te spullen in huis heb staan, te smaak gebonden volgens de fotograaf. Dus heb ik braaf mn huis leeg geruimd, maar toch geprobeerd om mijn smaak nog terug te laten komen.
Het vervelende is echter dat ik de komende periode mn huis ook maar verplicht , naar mijn gevoel leeg laat. Want stel je voor als er kijkers komen, dan heb ik geen zin om elke keer weer alles op te ruimen. Tot nu toe is er slechts één kijker geweest, die vrolijk met zn baggerschoenen naar binnen wandelde, terwijl ik net alles gedweild had, maar goed...
Hier wat foto's van funda.

Het rechter huis is van ons, typisch jaren 30 huis.

Glas in lood in de gang, hoort er helemaal bij.

Oh! wat is de huiskamer leeg.

Keuken is nog steeds mijn favoriet, handgemaakt door paar tjechische timmerlieden!

Ik verheug me nu al op ons nieuwe huis, met genoeg ruimte om al mn spullen neer te zetten. Waarschijnlijk heb ik dan veel te weinig meubels enzo, maar dat zorgt ervoor dat ik de komende jaren heerlijk kan gaan zoeken naar allerlei moois.

dinsdag 26 februari 2013

Nog één week en dan nieuw huis

Dag allemaal,

Volgende week krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis en daarom is het tijd voor een blog om alle veranderingen bij te houden. Ik ben al jaren een trouwe lezer van allerlei blogs, maar nu is het tijd om zelf eens een blog te maken.
Ik ben een fan van alles wat je op woongebied kan lezen en bekijken en probeer dat ook toe te passen in ons eigen huis. Nu vanaf volgende week aan de slag met een nieuw huis. Alle vloeren en sanitair is al uitgekozen, maar er is nog veel uit te zoeken. Hieronder een paar foto's van ons nieuwe huis.

en nu de binnenkant....


Het ziet er allemaal prachtig uit, maar niet mijn smaak. Alle rood tinten gaan weg, granietvloer en belgisch hardsteen erin. Kamer ensuite wordt er weer ingemaakt en ga zo maar door. Kortom genoeg te doen in de komen periode.
Maar nu eerst nog genieten van ons huidige huis. Binnenkort wat plaatjes.